Sint-Lucia

Scouts Oostakker
O1309M [Gouw Gent - District Gent Oost]

Antwerpsesteenweg 765 (naast parking Carrefour)
9041 Oostakker

Groepsleiding: Pauline van Lancker

groepsdas
Klik om de google map te activeren

Wat ?

Een jeugdbeweging enkel voor meisjes (de kapoenen is de enige tak binnen onze groep waar ook jongens worden toegelaten). Elke zondagnamiddag valt er wel iets te beleven: op tocht gaan, knutselen, bosspelen, pleinspelen, sporten, verkleden... Elk jaar gaat iedere tak één of twee keer op weekend. In de zomervakantie trekken de kapoenen (6-7 jaar) en kabouters (8-10 jaar) samen op kamp en slapen in een gebouw. Het kamp van de jonggidsen (11-13 jaar) en gidsen (14-17 jaar) gaat door in de Ardennen en zij slapen in tenten.

Waar ?

Onze terreinen kan je vinden naast de parking van de carrefour Oostakker.

Wanneer ?

Elke zondag is er vergadering van 14u tot 17u30 (voor de oudste takken tot 18u) Soms (bv. als de leiding examens heeft) is er vrijdag een avondvergadering

Lidgeld ?

Het lidgeld bedraagt dit jaar € 40 voor het hele scoutsjaar (uitgezonderd weekends en kamp). Graag hadden wij van iedereen het lidgeld VOOR 20 oktober op het volgende rekeningnummer: BE 71 7374 4403 9569 met vermelding van naam kind + nieuwe tak + geboortedatum. Nieuwe leden mogen steeds drie keer proberen. Willen ze na de derde keer blijven, dan vullen we een inschrijvingsformulier in met adres-en persoonsggevens. Na het betalen van het lidgeld zijn ze dan ook verzekerd. De kapoenen dit jaar moeten in het eerste leerjaar zitten om te kunnen aansluiten of 6 jaar zijn. Ook enkel bij de kapoenen komen we op huisbezoek, de andere takken organiseren een ouderavond.

groepsfoto